Oilmaster  - Az automata olajszint menedzsment

Az Oilmaster helyettesíti a manuális olajellenőrzést és olaj-utántöltést az olajcserék közötti időszakban. Ez a fejlett termék lehetőséget biztosít egy probléma-mentes olajmenedzselésre, lecsökkentve a karbantartási költségeket és olajfogyasztást, alcsonyabb állásidőt és folytonosan magas olajminpséget adva, a legkisebb környezeti terhelés mellett. Az Oilmaster közúti és városi járműveken, illetve a földmunkagépeket alkalmazható, mint beépített biztonsági egység.


Az olajszint elelnőrzés ésutántöltés napi feladat a benzin és dieselmotoroknál. Ez a manuális "olajmenedzsment" számos aggodalmat adhat a tulajdonosoknak, és jelentősen emelheti az üzemi költségeket. Az Oilmaster kizárja az emberi hiányosságokat és hibákat, professzionális megoldást kínál hatékonyan.


Kényelmes biztonság

Az Oilmaster elsődleges előnye a vezető kényelme. Az út szélén történő olajutántöltés általában piszokkal, kellemetlenségekkel jár, amley így már a múlté. Az Oilmaster továbbá a karbantartóknak és a tulajdonosnak, üzemeltetőnek is kényelmet biztosít, hiszen a maximális biztonságot nyújtja a motor üzemeltetéséhez; eltűnnek az utántöltés hiányából vagy túltöltésből adódó motorkárosodások okozta - sok esetben kirívó - költségek, nincs leállás a javításokra, és a korszerű motorok esetében minimalizálva van a helytelen olajhasználatból adódó szűrőrendszer karbantartásra költött pénzmennyiség.

Kifinomult olajmenedzsment

Az Oilmaster ellenőrzi az olajszintet a gyújtáskapcsoló elfordításakor és szükség esetén automatikusan olajat tölt a motortérbe. A jeladó jelzésére, az Oilmaster tartályába épített kis szivattyú egy adott mennyiségű olajat pumpál a kartellbe. Mivel az ellenőrzés minden egyes indításkor megtörténik, a motor állandóan az optimális olajszinten üzemel. Általában az optimális oaljszint nem a maximális olajszintnek felel meg, hiszen a gyártók a maximum szinttel a normál olajfogyáshoz szükséges, olajcsere periódusok közötti mennyiségre képeznek tartalékot. Az optimálistól magasabb olajszint magasabb olajfogyasztást jelent, ami károsítja, vagy lerövidíti a kipufogó szűrőrendszerek élettartamát, jelentős extra költségeket okozva. Az alacsony motorolajszint pedig a korai kopásokhoz, esetenként törésekhez és meghibásodáshoz vezethet.

A korszerű motorok esetében alkalmazott drága, speciális (motorspecifikus) kenőanyagok nem keverhetőek, de az Oilmaster zárt rendszerében ez a hiba lehetősége is kizáródik.

Az Oilmaster használata így azonnal kifizetődővé válik a beépítést követően, radikálisan lecsökkenti az üzemi költségeket, a motorolaj fogysztást, de pozitívan hat a motor üzemanyag fogyasztására is (akár 2% megtakarítás!).


Fejlett elektronika

A nagyon pontos szintjelző szenzor biztosítja a megfelelő olajszintet, melyet igen pontosan állítunk be a beszereléskor. A inteligens elektronika megvédi a rendszert a túltöltéstől is, de fontos szerepet játszik a memóriában tárolt feltöltési adatokkal is, hiszen utólagosan nagyon pontosan követhető és előre jelezhető a motor olajfogyasztása, kopása, és az esetleges szükséges karbantartások tervezése is.

 Oilmaster - előnyök és kényelem

  • megtakarítás a vezetési időből
  • csökkentett olajfogyasztás az állandó optimum szint miatt
  • kevesebb leállás karbantartásra és javításra
  • állandóan magas olajminőség
  • nincs tartalék olaj a gépkocsiban (lopásbiztos rendszer)
  • kevesebb fáradtolaj az olajcserénél
  • alacsonyabb kiegésztő költségek (pl. kipufogó szűrő, olajszűrő)
  • jobban kihasználhatóak a korszerű, hosszú futásteljesítményű motorolajak, így alacsonyabb futásköltség
  • nagyobb környezet kímélés

 

 Az Ön hatékonysága a mi küldetésünk!

A Groeneveld termékeivel egyszerűen ellenőrizheti és optimálisan karban tarthatja a flottáját, ami megóvja önt a felesleges leállásoktól vagy kiesésektől. Ezek mellett segít Ön együttműködik a környezetvédelemben, mert csak a minimálisan szükséges olajat vagy zsírt használja fel. Ez nem csupán idő, de jelentős pénzt is megtakarít Önnek.

Groeneveld megoldások a jelennek és a jövőnek!